Vigtig at huske

REKLAMATIONER
Først og fremmest er vi selvfølgelig kede af, hvis du skulle have modtaget en vare fra os, som ikke lever op til vores ellers skarpe kvalitetskrav. I tilfælde af reklamation, bedes du sende en mail på rekl@kjeps.dk Når du har sendt mailen, og vedhæftet billeder af reklamationen, vil vi hurtigst muligt vende retur til dig. I travle perioder kan der dog godt gå op imod 7 hverdage før du hører fra os, men bare rolig! Reklamationsdatoen vil naturligvis være den dato du sender os henvendelsen.

RETURNERING

Hvis du ønsker at returnere eller ombytte din ordre helt eller delvist, skal du som det første gøre opmærksom på dette hurtigst muligt, ved at kontakte os på +45 55 72 20 75, info@kjep.dk eller besøge os i vores bolighus på Kanalvej 1, 4700 Næstved. Husk at oplyse dit telefonnummer, ordrenummer og/eller fakturanummer.

 Retunering af Møbler

Vær opmærksom på følgende i forbindelse med en returnering: 

  • Vær forsigtig når du samler/adskiller og prøver varen, da der ved returnering af varer, som har været samlet/adskilt, blevet brugt, og hvor original emballagen er beskadiget, ikke udbetales det fulde ordrebeløb. Vi beregner et værditab, som fratrækkes ordrebeløbet – op til maksimum 40% af ordrebeløbet.

     

  • Ved varer der er bestilt specielt hjem, beregnes et værditab, som maksimum udgør 40% af varens værdi.

     

  • Manglende original emballage kan betyde, at varens værdi forringes, så vil du være sikker på at kunne få hele købsbeløbet retur, anbefaler vi, at varen returneres i original emballage. Alle udgifter forbundet med returvarer står for modtagers regning.

     

  • Du kan ikke gøre brug af din fortrydelsesret ved blot at nægte modtagelse af varen, hvis ikke du forinden har givet os besked om dette.

Du er velkommen til at returnere din vare i vores bolighus. Hvis du ønsker, at vi skal hente varen, kan du kontakte os på +45 55 72 20 75 eller for nærmere aftale. Udgifterne ved returnering af møbler forventes højest at beløbe sig til 599,-, som modregnes værdien af dine returvarer. Vi gør dig opmærksom på at ved afhentning, skal varen være adskilt og forsvarligt emballeret. 

Retunering af Boligtilbehør købt på Kjeps.dk

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din ordre. 

Hvis du ønsker at returnere boligtilbehør, kan du enten returnere i vores bolighus, eller sende din returpakke til nedenstående adresse. Returfragten skal betales af dig som køber. Husk venligst at udfylde den medsendte returseddel og vedlægge den i pakken, når du sender den retur.

Vær opmærksom på, at du skal returnere din ordre til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Varen skal returneres i original emballage uden tegn på brug. Du bærer som afsender af returpakken risikoen for varen frem til, at vi som modtager har modtaget pakken. Det er derfor en god ide at få en kvittering på posthuset når du indleverer din returpakke. 

Returpakker skal sendes til:

KJEPS Bolighus
Kanalvej 1
4700 Næstved 

Vær opmærksom på, at vi ikke modtager pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

REFUNDERING

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret på hele ordren, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig – også leveringsomkostninger. Refundering af leveringsomkostninger gælder dog ikke ved delvis fortrydelse. Se særskilt afsnit herom. Refundering af leveringsomkostninger gælder heller ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder. Refunderingen sker uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde dit køb. Tilbagebetalingen bliver gennemført med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har givet besked om noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Ved berettiget reklamation, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger. Varer købt i vores webshop kan også byttes eller returneres i vores bolighuse. Ønsker du kun at fortryde dele af dit køb, gælder ovenstående betingelser stadig. Dog vil du ved delvis fortrydelse ikke få refunderet leveringsomkostningerne. Varer købt som beset, f.eks. udstillingsmodeller er ikke omfattet af din fortrydelses- og bytteret.