0

konkurrencevilkår

Læs vores konkurrencevilkår her

KJEPS Bolighus afholder løbende konkurrencer på Facebook og Instagram. Konkurrencerne er ikke sponsoreret af eller forbundet med Facebook og Instagram. Præmier kan ikke ombyttes til andre varer, kontanter eller gavekort. Du skal være mindst 18 år for at deltage og være bosat i Danmark. Der trækkes lod blandt alle deltagere ud fra et tilfældighedsprincip, og vinderen/vinderne bliver kontaktet direkte af KJEPS Bolighus. Du har 14 dage til at reagere på vores henvendelse. Derefter forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder, såfremt vi ikke har hørt fra dig. Når du deltager i vores konkurrencer, accepterer du, at dit navn må offentliggøres på vores Facebook og Instagram profil. Du accepterer ligeledes, at du skal oplyse følgende i tilfælde af, du vinder:

Navn
Adresse
Postnummer
By
Telefonnummer
E-mail

Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere præmien – og vil blive overført til det fragtfirma, der skal levere præmien.

Har du spørgsmål eller ønsker vedrørende dine data og dine aktiviteter, kan du altid kontakte os på info@kjeps.dk eller +45 55 72 20 75.

man-fre 10:00-17:30   |   lør-søn 10:00-15:00