tid til nye havemøbler

gå på opdagelse her

shop havemøbler i bambus

Materialet bambus er populært – og med god grund. Bambus er både dekorativt, stærkt og holdbart – og måske vigtigst af alt et miljøvenligt og bæredygtigt valg. Perfekte egenskaber til dine nye havemøbler. Danske HOUE er især kendt for deres smukke udendørs møbelserie, som vil passe ind hos de fleste.

nyheder til din have

de hyggelige stunder flytter ud

Solen, sommeren og den varme brise er på vej, og snart flytter de hyggelige og familiære stunder udenfor. Vi længes efter lys, sol og de lune aftener under åben himmel. Måske trænger din have eller terrasse til en kærlig hånd eller fornyelse.
 
Om du vil skabe et uderum til læsning, spisning eller bare ren afslapning, har vi et stort udvalg af havemøbler i forskellige design og prisklasser. Find blandt andet haveborde, havestole, udendørs loungemøbler, bæredygtige havemøbelserier og møbler til dit uderum, der er arkitekttegnet.
 
Gå på opdagelse her eller besøg vores 4.000 m2 store bolighus på Kanalvej 1, 4700 Næstved, hvor vores kompetente og serviceminded medarbejdere står klar til at hjælpe dig. 

vores favoritter til haven

den populære palissade serie fra hay

Palissade kollektionen fra HAY er deres helt egen serie af havemøbler. Serien er minimalistisk i sit udtryk og udført i den bedste kvalitet – og i et design, der ikke er til at overse. Vi har et flot udvalg af Palissade online og i vores bolighus. Søger du et bestemt produkt fra Palissade, vi ikke har online, er du meget velkommen til at kontakte os på info@kjeps.dk eller 55 72 20 75.