0

Mistral

Mistral er et andet populært reolsystem, der også giver dig fleksibilitet og funktionalitet. Du sammensætter selv din reol og kombinerer farver og materialer, så designet skræddersyes til dit hjem. De mange forskellige moduler, skabe og skuffer kan sammensættes på en fantasifuld måde, så du får et personligt møbel, du med garanti ikke finder i andre hjem. Og du kan nemt bygge videre på dit Mistral reolsystem – det kræver blot, at du har pladsen til den.

Kig forbi og få inspiration i vores store Mistral studie og se et bredt udvalg af farver, træsorter og tilbehør. Vi hjælper også gerne med at tegne din reol. Husk blot at have mål med – og gøre dig nogle overvejelser inden omkring dine behov og ønsker. Med MISTRAL tegneprogrammet kan du også sidde derhjemme og designe din egen reol. Du kan vælge mellem 3D eller 2D visning. Og du kan gemme din opstilling, så du kan arbejde videre på den eller tage den med ned i vores bolighus, hvis du har brug for sparring eller ønsker at bestille.

Prøv tegneprogrammet her

SE VORES UDVALG AF MISTRAL

Søger du et bestemt produkt, du ikke fandt her, er du velkommen til at kontakte os på +45 55 72 20 75 eller info@kjeps.dk.

Viser alle 22 resultater

man-fre 10:00-17:30   |   lør-søn 10:00-15:00