Farstrup Møbler
Farstrup Møbler

Farstrup Møbler blev grundlagt tilbage i 1910 med en mission om at udvikle og bygge individuelt tilpassede kvalitetsmøbler. Farstrup lægger stor vægt på sund bæredygtighed og nærer en stor kærlighed og respekt til træet som råvare. Med et møbel fra Farstrup får du dansk håndværk i høj kvalitet.

INDIVIDUELLE STOLE TIL INDIVIDUELLE MENNESKER

Farstrup har et stort udvalg af ergonomiske lænestole og lænestole med funktioner – som højdejustering, elektrisk sædeløft, sædedybde og ryglæn, indstilling via fjernbetjening, fodhviler, hjul, ekstra støtte og nedfældeligt armlæn. Derudover har deres lænestole et utal af tilpasningsmuligheder, hvilket betyder, at vi kan skræddersy stolen til dine mål, præferencer, fysiske tilstand m.m.

I vores bolighus kan du se og prøve forskellige Farstrup modeller. Du er også meget velkommen til at kontakte vores stoleekspert Jesper F. på 55752489 eller jf@kjeps.dk, hvis du har spørgsmål. Jesper har mange års erfaring med Farstrups stolekollektioner og kan sammen med dig finde den helt rette stol, der dækker dine ønsker og behov.

Montering og levering (i Danmark og til brofaste øer) er inkluderet i prisen